Profil

Siden starten i 2001 har Kildeberg været specialiseret inden for produktion og montage af lysskilte med fokus på svøbbogstaver, og allerede i 2002 blev de første LED bogstaver leveret.

I 2004 blev Kildebergs strategi ændret fra direkte salg til slutbruger til kun at operere business to business, og fra samme år har LED fra General Electric været benyttet i hovedparten af vores skilteprogram. Det førte i 2008 til, at Kildeberg blev dansk forhandler af GE LED via den skandinaviske agent og fra 2011 GE’s danske distributør og eneforhandler af LED til skilte-/indretningsopgaver.

Sideløbende er Kildebergs ekspertise og knowhow udbygget via egen import af kvalitets LED fra Kina med samme faste leverandør siden 2009.

I 2013 blev der etableret samarbejde med en kinesisk topproducent af diverse former for LED skilte og LED lyspaneler, så Kildeberg i dag er i stand til at løfte selv de største opgaver i forbindelse med eksempelvis omprofileringer af kædevirksomheder eller fusioner mellem pengeinstitutter etc.

Kildebergs erfaringsgrundlag med LED skilte og LED belysning generelt, er løbende styrket ved selv at arbejde med produkterne, og hos Kildeberg er du som kunde altid sikret den rette hjælp og rådgivning, så dit skilteprojekt eller din belysningsopgave løses bedst muligt og på økonomisk forsvarlig vis.